Slapend rijk worden - Affiliates start

Ga naar de inhoud

Slapend rijk worden

Hoe ook u slapend rijk kunt worden

Vaak denken bezoekers dat we een geintje maken. Dat is allerminst het geval. Ook u kan slapende rijk worden, maar dan moet u eerst even goed wakker zijn.
Het kost namelijk niet uit de lucht vallen. Het vergt een flinke voorbereiding.

Wat zijn de drie belangrijkste ingrediƫnten om slapend rijk te kunnen worden?

1. U moet het goed voorbereiden, want uit niets ontstaat niets. Een goede voorbereiding maakt veel mogelijk.
2. U moet het zoeken in zaken die geen extra inspanning van u vergen. Het product moet dus al af zijn, of de dienst die u aanbiedt moet door een ander verleend worden.
3. Automatisering is belangrijk. Het moet ook werken als u letterlijk ligt te slapen.

Om u een voorbeeld te geven...
Ik schreef in 2002 een E-boek. Ik was daar heel wat tijd mee bezig, maar het is dan ook een pracht van een E-boek geworden.
Tot op de dag van vandaag verkoop ik dit E-boek. Na de inspanning om het dus te schrijven, werd het daarna een slapend rijk project.Een ander voorbeeld:
Jos van Spelde heeft ooit Tom Lassing enthousiast gemaakt voor de producten van het Canadese bedrijf Lifestyles. Iedere keer als Tom nu een product verkoopt, of zelf koopt, krijgt Jos daar, ondertussen al sinds eind 2000, een kleine vergoeding over.
Jos heeft ooit gesprekken met Tom moeten voeren om hem aan boord te krijgen, maar daarna was het ieder jaar slapend rijk worden voor Jos.

U ziet hier twee heel verschillende voorbeelden. Er zijn letterlijk honderden voorbeelden mogelijk. Het punt is, je moet je als ondernemer wel de juiste opdracht meegeven om het voor elkaar te krijgen.
Als je dus bewust zoekt naar mogelijkheden om slapend rijk te worden, dan zal je er ongetwijfeld veel kunnen vinden.

Voor ons is het slapend rijk worden geen eigen doel. Het is wel het gevolg van bepaalde keuzes die we in het verleden maakten en die het slapend rijk worden mogelijk maken.
We hebben er geen aparte 'Slapend rijk' cursus voor, maar deze site biedt u wel de nodige ingrediƫnten om slapend rijk te worden.
Het gaan werken met deze aanbieder is ook een mogelijkheid. Het bood Jos de mogelijkheid om tien jaar vervroegd pensioen te vieren op Kreta. U kan natuurlijk ook affiliate worden bij Paypro en de producten die op die site staan vermarkten.

Terug naar de startpagina

Terug naar de inhoud